Koronavírus

Mint ismeretes, a koronavírus megjelenése kapcsán jelentősen megváltozott mindennapi életünk. A WHO, valamint az irányító szervek utasításait és ajánlásait figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy irodánkban a személyes kontaktust feltételező munkavégzést felfüggesztjük.

Mint ismeretes, a koronavírus megjelenése kapcsán jelentősen megváltozott mindennapi életünk. A WHO, valamint az irányító szervek utasításait és ajánlásait figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy irodánkban a személyes kontaktust feltételező munkavégzést felfüggesztjük.

A jelenlegi helyzetben munkatársaink és partnereink egészségének megőrzése a legfontosabb !

Ugyanakkor ügyfeleinkkel szembeni kötelezettségünket sem felejthetjük , az ügyviteli feladatokat távmunka kereteiben – otthoni munkavégzéssel kívánjuk megoldani.
Kérjük ügyfeleinket, hogy a kapcsolattartást e-mailen, vagy mobil telefonon próbálják meg bonyolítani.

Munkatársaink elérhetősége honlapunkon, vagy az alábbi linken megtalálható:
http://bnovum.hu/hu/kapcsolat/

Amennyiben könyvelési anyagot kíván az irodának átadni, kérjük, hogy postán vagy az iroda hátsó falán elhelyezett postaláda használatával tegye! Ezt a ládát minden nap ürítjük, de kérjük, hogy jelezze a könyvelőjének is .

Reméljük, hogy ezen intézkedéseket betartva csökkenteni tudjuk a fertőzés veszélyét, a vírus elterjedését. Mindenkinek kitartást és egészsége megőrzését kívánjuk !

 

new-item-last-login